Handelsbetingelser


Velkommen til bestilling af varer:

Find den/de ønskede varer og tilføj til kurv.

Fortryder du indholdet eller ønsker du at foretage rettelser, herunder ændringer antallet af varer, kan du hhv. slette på det røde kryds eller rette i boxen med antal. Herefter opdaterer du kurv.

Når du er færdig med at handle går du til kassen, hvor du skal indtaste de ønskede oplysninger for levering/afhentning samt betaling.
Når din bestilling er ekspederet, får du en elektronisk meddelelse herom.

Betaling af varer, kan enten ske via PayPal, MobilPay eller kontant ved afhentning.

Når vi har modtaget din bestilling pakker vi varerne, der vil blive afsendt næste dag ved bestilling inden kl. 16:00. Dog ikke søndag og mandag , hvor vi holder helt lukket.

Hvis du fortryder dit køb har du 14 dages frist til at meddele om, at du har fortrudt købet og yderligere 14 dage til at returnerer varerne i. Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du blot returnere varen/erne i samme stand og mængde, som du modtog. Når varen/erne er modtaget og godkendt returneres det betalte beløb. Omkostninger til returnering skal du selv afholde.

Du har den af købeloven omfattede reklamationsret for fabrikations- og materialefejl på 2 år ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten gælder ikke fejl, skader eller slidtage, direkte eller indirekte opstået som følge af ringe vedligeholdelse, forkert behandling eller uautoriserede indgreb. Reklamation bør ske til os indenfor rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale kreditering.

Når en vare skal returneres skal den sendes til
Bedstes Landhandel,
Ullerslev Centret 10-11, 5540 Ullerslev.
Telefon 51701097 eller mail info@blha.dk.

Ved refusion af varer skal vi bruge registrerings- og kontonummer for din bankkonto til brug for overførsel af det aftalte beløb.

Ingen af de personlige oplysninger der registreres i forbindelse med dit køb hos Bedstes Landhandel bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand. Alle oplysninger opbevares på betryggende vis, og er kun tilgængelige for indehaverne af Bedstes Landhandel.

Under købet beder vi om navn, adresse, telefonnummer og emailadresse. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren.

Jfr. Persondataloven oplyser vi på forespørgsel fra dig om de i forbindelse med dit køb registrerede oplysninger, hvilke oplysninger vi straks sletter, hvis det ønskes.

Alle falske bestillinger vil blive politianmeldt.

Tak fordi du har valgt at være kunde hos os og vi vil bestræbe os på at behandle dit køb til din fulde tilfredshed.